Project Description

Bekijk trailer

F*** you very, very much

SYNOPSIS

Stel dat je plots besluit om je leven zoals je het kent op te blazen..

In de nieuwe reeks voor VIER breekt An met haar bestaan zoals het is en besluit van dag tot dag te leven, zonder plan. Ze dumpt haar partner (omdat hij al jaren niets aan haar bestaan bijdraagt buiten een Netflixwachtwoord), neemt ontslag, neemt zich voor alleen nog maar eerlijk te zijn tegen andere mensen, en op Instagram geen kiekjes van quinoacake meer te plaatsen, maar van haar apocalyptische katerkop.

Op die manier zorgt ze ook voor de nodige veranderingen in de levens van haar hartsvriendinnen Flo, een ietwat preutse, spartelende actrice, en Violet een tandarts.

GOED OM WETEN

  • Malin-Sarah Gozin (bedenker van Clan en Tabula Rasa) is creatief producer van de reeks. In 2018 won Tabula Rasa tijdens de ENSORS de prijs voor Beste Serie, Beste regie (Kaat Beels & Jonas Govaerts), Beste Actrice (Veerle Baetens), Beste Scenario (Malin-Sarah Gozin, Veerle Baetens, Christophe Dirickx) en Beste Acteur (Peter Van den Begin). Tabula Rasa is nu te zien op Netflix. Clan won in 2013 twee Vlaamse Televisie prijzen: Populairste Televisieprogramma en Beste Drama. Daarboven werd acteur Dirk  Roofthooft ook bekroond als Beste Acteur die avond voor zijn rol in Clan als Jean-Claude.
  • Bert Scholiers’ debuutfilm, Charlie en Hannah gaan uit werd meteen de slotfilm op Film Festival Gent en artistiek directeur Patrick Duynslaegher omschrijft hem als volgt “Charlie en Hannah gaan uit is een frisse, lichtvoetige en fantasierijke relatiekomedie vol speelse cinematografische referenties, grappige vondsten en sprankelende dialogen, verteld in een jazzy ritme”, “Een unicum in de Vlaamse cinema en de geboorte van een rasechte filmmaker.”
  • Daphne Wellens, Evelien Bosmans en Frances Lefebure zijn ook beste vriendinnen in werkelijkheid. De reeks is daarom ook afgestemd op hun.
  • De serie is sinds zondag 1 Augustus te zien op  VIER/GOPLAY en STREAMZ.
Terug naar overzicht

GENRE

Komedie

REGISSEUR

Bert Scholiers, Jonas Govaerts

SCENARIO

Bert Scholiers

CAST

Frances Lefebure

Evelien Bosmans

Daphne Wellens

INVESTEREN