Project Description

Bekijk trailer

Professor T.
seizoen 2

SYNOPSIS

Na het succes van ‘Professor T’ in Vlaanderen, bestaat er reeds een Engelstalige remake van de serie. Omwille het succes van seizoen 1 wordt er nu een nieuw seizoen geproduceerd. Ook in dit nieuwe seizoen volgen we Professor T. (Ben Miller), de briljante professor in de criminologie gekend om zijn exentrieke stijl en zijn extreme vorm van smetvrees. Iedere aflevering licht een andere case uit, die Professor T. op eigenaardige wijze probeert op te lossen.

GOED OM WETEN

  • De opnames vinden voornamelijk in België plaats en daarnaast in de UK.
  • Regisseur DRIES VOS werkte al samen met BEN MILLER aan het eerste seizoen, en inmiddels ook aan de andere Engelstalige misdaadreeks SUSPECT.
  • Seizoen 1 werd in juni 2021 voor het eerst vertoond op BritBox en vervolgens op ITV. De serie zal later ook in België op VTM te zien zijn. De exacte datum wordt later bekendgemaakt.
  • BEN MILLER (Bridgerton, Suspect, Johnny English) speelt Professor T. en vertelde waarom hij de rol graag wilde spelen:“I saw the original Belgian series and loved so much about it, and I love how Jasper is this very unusual criminal psychologist. The stories and puzzles are really intriguing, but what I love most of all is that every character has a proper backstory. Jasper’s is revealed little by little.”
Terug naar overzicht

GENRE

Politieserie

REGISSEUR

Dries Vos

MUZIEK

Hannes De Maeyer

CAST

Ben Miller

Frances de la Tour

INVESTEREN