Caviar

Caviar is een veelzijdig productiehuis dat in 2006 is opgericht. Van muziekvideo’s voor Stromae en Justin Timberlake tot commercials voor Studio Brussel, Jupiler en de Rode Duivels: Caviar zorgt er steevast voor dat het de kijkers verrast en intrigeert. Het is echter de fictie-afdeling die voor het publiek de meest gekende en zichtbare tak is van de Caviar-familie, mede dankzij bekende films als Black, De Slag om de Schelde en Sprakeloos of de populaire tv-reeksen Tabula Rasa, Amateurs, F*** You Very, Very Much, Professor T. UK en Clan.

Inmiddels heeft Caviar vestigingen in Londen, Parijs, Madrid en Los Angeles. Deze globale structuur zorgt ervoor dat onze talenten beter worden ontwikkeld. Zo blijven we innovatieve content creëren over de grenzen heen. Ons doel is om kwalitatieve inhoud te ontwikkelen die de kijkers prikkelt en inspirerend werkt. Dit willen we doen door zowel met nieuwe talenten als vaste waarden samen te werken.

Benieuwd naar wat Caviar het afgelopen jaar allemaal verwezenlijkt heeft?
Scroll dan door ons online, interactief jaarverslag!

Waarom Caviar?

Tabula Rasa, Sprakeloos, Black, Paradise Trips, Clan.… Al deze Caviar-producties werden mede dankzij Tax Shelter mogelijk gemaakt. Hieronder enkele troeven waarom bedrijven bij Caviar investeren én bij Caviar blijven:

 • 100% TRACK RECORD – Alle fiscale attesten tijdig behaald

  • Caviar Film Financing maakt deel uit van de Caviar Groep. Caviar als groep kan een tot op heden vlekkeloze track record aantonen waarbij steeds alle projecten tot een goed einde werden gebracht en waarbij steeds alle attesten tijdig werden afgeleverd. Deze track record getuigt van Caviar’s professionaliteit en expertise. Er bestaat echter een risico dat het attest niet of gedeeltelijk wordt verkregen. De risico’s eigen aan een tax shelter-operatie zijn in detail terug te vinden in onze Prospectus.
 • Verzekering & Schadevergoeding

  • In geval van schade zal de verzekering onder bepaalde voorwaarden tussenkomen. Er wordt een verzekering kosteloos afgesloten voor het volledig fiscaal voordeel (inclusief verwijlinteresten en eventuele belastingverhoging bij uitbetaling)
  • Indien verlies (geheel of gedeeltelijk) van het fiscaal voordeel, is een schadevergoeding onder bepaalde voorwaarden opgenomen in de raamovereenkomst
 • Projecten

  • Belgische projecten of internationale projecten met duidelijke Belgische link
  • Enkel projecten die in een vergevorderde fase zitten (overeenkomst met televisie-zender, steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds, Belgische distributeur aan boord enz.)
  • Betrokkenheid bij de projecten (setbezoek, uitnodiging voor de première, permanente update van het project enz.)